Kiszállítás

A megrendelt termék, a szexfotel kiszállítását/házhoz szállítását az Akció Zóna Kft. megbízásából a trans-o-flex Hungary Kft., illetve a TNT Express Hungary Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

Mikor kerül a termék kiszállításra?

A fotel kiszállítására a megrendelést és az előleg számlánkra érkezését követően 14 napon belül kerül sor. A kiszállítás pontos időpontjáról kollégánk emailben vagy telefonon időben tájékoztatja a megrendelőt.

Mennyibe kerül a termék(ek) kiszállítása, az utánvét?

A weboldalunkon megvásárolható tantrafotel termékünket védő csomagolásban szállítjuk megrendelőinknek, termékcsomagjainkat belföldre, Magyarország területén egységesen bruttó 16,500 Ft díjért szállítjuk ki a vásárlóink által megadott szállítási címre, amely költség az utánvétel költségét is tartalmazza.

A szállítási költséget a weboldalunkon a megrendelésnél a megrendelési folyamatban egyértelműen feltüntetjük a vásárlási folyamat lezárása előtt.

Mennyibe kerül a termék(ek) kiszállítása, az utánvét külföldi szállítás esetén?

Weboldalunkon keresztül történő megrendelés esetén az alábbi országokban tudjuk a terméket megrendelőinknek kiszállítani: Ausztria, Németország, Szlovákia, Csehország.

A fenti országokba történő kiszállítás esetén a kiszállítás költsége egységesen bruttó 120 Euro.

Hogyan történik az utánvétel esetén a számla kifizetése?

A megrendelt termék és a szállítás esetleges költségeinek az előleggel csökkentett ellenértékét a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a rendelést visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.

Hogyan vegyünk át csomagot a szállítást végző futárcégtől?

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámát megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok extra szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Hol találhatóak a futárcéggel kapcsolatos információk?

A szállítást végző futárcégek honlapjai: http://www.tof.hu, http://www.tnt.com/express
A futárcég szállítási feltételeit a http://www.tof.hu weboldalon a letöltések menüpont Általános Szerződési Feltételek linkre kattintva éri el illetve töltheti le az érdeklődő.