A vásárlás menete

Az Akció Zóna Kft. által üzemeltetett szexfotel weboldalon (www.szexfotel.hu, www.sexfotel.hu, www.tantrafotel.hu) a cég által forgalmazott speciális bútorral kapcsolatos információk elérésére, és a bútor megrendelésére, megvásárlására nyílik lehetőség.

Kell-e regisztrálni a weboldalon?

A weboldalon történő böngészés, informálódás természetesen nem követeli meg az előzetes regisztrációt, de a weboldalon a megendelés leadása sem regisztrációhoz kötött. Tehát bárki regisztráció nélkül tudja használni a weboldalt, a megrendelő adatai, személyes és egyéb adatai nem kerülnek rögzítésre a weboldal semmilyen adatbázisába.

Mi a megrendelés menete?

A szexfotel weboldalon a felhasználók, a látogatók megkötések nélkül tudnak böngészni, megrendelést leadni. A weboldalon részletesen megtalálhatóak a termékkel kapcsolatos és a vásárlóii döntéshez szükséges alapvető adatok és a termék fotói is.

Megrendelést a Megrendelés menüpontra kattintva lehet kezdemnyezni, ahol megadható a megrendelni kívánt termékek darabszáma és beállíthatók a kívánt termékjellemzők, a kárpitozás fajtája.

Ugyanitt kell megadni a szállítási címadatokat, számlázási adatokat és a megrendelő adatait. Itt van lehetőség a megjegyzés ablakban további információkat, kiegészítéseket, kéréseket(pl. kit milyen telefonszámon hívjon a futár, mikor tudja a vevő átvenni a terméket, stb.) mellékelni a megrendeléshez. Az adatok természetesen módosíthatóak, az esetleges gépelési hibák a megfelelő mezőre kattintással javíthatóak.

Ha mindent rendben találunk, a megrendelés jóváhagyásához a „MEGRENDELEM” gombbal juthatunk, amely lépés után a weboldal az általunk megadott email címre elküldött levélben összefoglalja a megrendelés összes adatát a fizetési, szállítási és ügyfélszolgálati információkkal együtt.

Mikor és hogyan történik meg a vásárlás?

A vásárlás, a szerződéskötés az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően a megrendelt termék ellenértékének kifizetésekor jön létre, tehát személyes átvétel esetén a termék(ek) árának megfizetésekor, banki átutaláskor a pénzösszeg bankszámlánkra való érkezésekor illetve utánvétel esetén az utánvét összege a futárnak való átadásakor.

Hogyan jut a megrendelt termék a vásárlóhoz?

Az Akció Zóna Kft. a trans-o-flex Hungary Kft., illetve a TNT Express Hungary Kft. futár céggel szállítja ki a megrendelt terméket megrendelőinek, a kiszállítással kapcsolatos információk Kiszállítás menüpontunkban olvashatóak.

Hol kapok segítséget a vásárlással kapcsolatban?

Munkatársaink az info@szexfotel.hu címen, illetve munkaidőben a (+36) 70 3816-832-es telefonszámon készséggel állnak vásárlóink, érdeklődőink segítségére.